Chique uitstraling!

Buitenschilderwerk en sauswerk

Dag geel. Hallo fris wit!

Aan de rand van het mooie Dalfsen staat deze vrijstaande woning. Dion, Laurens en Jesse hebben hier het buitenschilderwerk en sauswerk gedaan.


Schilderen

We starten altijd met het schoonmaken van de woning. Vervolgens gaan we alle delen schuren, kitten en waar nodig plamuren. Alles word voorzien van een laag grondverf en daarna kan er worden afgelakt. Alle houten deuren, kozijnen en ramen zijn geschilderd.


Beitsen

Alle houten gevelbetimmering was ook aan onderhoud toe. We hebben gelijk gekozen voor een kleur wat passend is bij de overige delen van de woning. Zo krijg je een mooi geheel.

 


Sauzen

De gevels van de woning hebben een mooie “frisse” witte kleur gekregen. Eerst zijn de muren allemaal met een hogedrukreiniger schoongemaakt. Daarna zijn de muren behandeld met een dampdoorlatend systeem. Door te kiezen voor een andere kleur heeft de woning een mooie chique uitstraling gekregen.

 


Een flinke klus! Aan dit project hebben onze mannen drie weken gewerkt. Het eindresultaat is prachtig geworden.

Nog even op een rijtje wat we zoal aan deze woning hebben gedaan in deze drie weken:

* Gevelbetimmering dekkend gebeitst
* Gevels stucwerk gesausd met een matte muurverf
* Houten kozijnen, deuren en ramen geschilderd
* Achtergevel betonnen delen om het kozijn geschilderd
* Aluminium strippen vervangen voor neuslatten

“De gehele buitenkant aangepakt. Een ware metamorfose!”

Denk jij er ook over na om de buitenkant van je woning aan te pakken door het schoonmetselwerk of je stucwerk een andere gave en frisse kleur te geven?! Mail of bel ons. Wij komen graag bij je woning kijken om je daarna te voorzien van een passend advies.