Van twee woningen naar één

Binnenschilder, saus en behangwerk.

𝗘𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁!

In opdracht van Bouwteam Nieuwleusen hebben wij het binnenwerk bij deze woning gedaan. Het was een 2 onder 1 kap en daar is 1 woning van gemaakt.


Spuiten

De kozijnen, ramen en deuren zijn gespoten in de kleur zwart. Mooi met het zwarte deurbeslag. Door het te spuiten breng je een dikkere laag verf aan waardoor je een streeploos resultaat krijgt.


Behangen

Het grootste gedeelte van de wanden van deze woning zijn voorzien van renovlies. We hebben bijna in alle vertrekken wel een behang aangebracht. In de keuken een prachtig posterbehang met sprekende kleuren. Bij de andere vertrekken is er gekozen voor een uniek grafisch behang.


Sauzen

Alle wanden met renovlies behang hebben we een kleur gegeven. Een basis kleur voor boven en beneden en een paar wanden zijn voorzien van een aansluitende kleur.


Afwasbare saus

We hebben op alle wanden een afwasbare saus gebruikt. Wij adviseren deze wanden 6 weken te laten zoals wij ze hebben opgeleverd. Na 6 weken kun je vlekken/vegen er met een vochtige doek afhalen.

Lichtjes eroverheen vegen en de vlekken en/of vegen zijn verdwenen. Ideaal! Het is een duurdere saus, maar kwalitatief dus heel goed. Mocht je de ruimte in je budget hebben, dan is dit een aanrader en je geld meer dan waard!

“Dit is mooi voorbeeld van een project waarin we afstemmen met de klant én de stylist. Een ideale driehoek wat resulteert in een fantastisch eindresultaat.”

Ben je ook zoekende naar de juiste kleuren, materialen en naar aansluitend of juist een contrasterend behang in jullie nieuwe of verbouwde woning? Wij adviseren je graag en leggen je als de wens er is in contact met de interieuradviseur die bij jullie wensen past.