Stralend wit!

Binnenschilder, saus en behangwerk.

Stralend wit met mooie accenten!

De woning is van boven naar beneden onder handen genomen. Er is voor een witte basis gekozen. Staat prachtig bij het behang en de ombouw van de keukenkast.


Schilderen

De gevelkozijnen, keukenombouw en trap hebben we geschilderd. Eerst word alles schoongemaakt en ontvet. Dat doen we met een speciaal schoonmaakmiddel. Vervolgens gaan we alles schuren, plamuren en kitten.


Sausen

Bijna alle wanden van de gehele woning hebben we weer lekker fris wit gesausd. Dit staat in combinatie met het behang en het schilderwerk weer lekker fris.

 


Behangen

Een wand in de woonkamer en een wand in de slaapkamer hebben we voorzien van vliesbehang. Dit hebben de bewoners zelf uitgezocht.

 


Dion en Laurens hebben in December 2 weken in Amsterdam doorgebracht. Hier hebben ze een tussenwoning van boven naar beneden onder handen genomen. Alles is weer mooi fris wit. Daarnaast hebben ze de ombouw van de keuken in een mooie groene kleur geschilderd. De kleur van de ombouw is gekozen nadat we verschillende proefstukjes hadden opgezet. Past perfect bij de bestaande delen en het hout!

“Kies voor een interieur wat bij jou past!”

Wil jij ook je interieur een opfrisbeurt geven door je wanden eens te voorzien van een nieuwe frisse of warme kleur. Wij adviseren je graag!