Over ons

April 2005 zijn wij (Gerben en Anita) gestart met ons schildersbedrijf. In 2009 namen we onze eerste medewerker aan en al snel volgden er meer allround schilders. In 2014 werden wij een erkend leerbedrijf en zijn wij gestart met het opleiden van leerlingschilders. Het is mooi om de kennis die wij zelf hebben opgedaan van dit mooie vak mee te geven aan leerlingen. Daarnaast leren wij zelf ook nog iedere dag bij. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het vak uitdagend, mooi en het houdt je scherp.

Wij werken dagelijks met een team van 8 mensen aan mooie uitdagende projecten. Daarin heeft eenieder zijn eigen specialiteiten. Van een echte allrounder tot aan collega’s die gespecialiseerd zijn op een specifiek onderdeel zoals glaszetten, houtrotreparatie, behangen. Gerben is jullie eerste aanspreekpunt. Hij komt bij je langs, neemt de situatie op en luistert naar jullie plannen en wensen. Aan de hand daarvan geeft hij advies. Daaruit volgt een eerste offerte. Deze komt uit de pen van Anita, daarnaast neemt zij de planning en de administratie voor haar rekening.

Onze schilders Dion, Alfred, Stefan, Sam, Laurens en Jesse gaan iedere dag met plezier naar onze klanten toe om er weer wat moois van te maken en vakwerk af te leveren. We werken voornamelijk in de particuliere sector. Daarnaast werken we samen met verschillende aannemersbedrijven en zzp ‘ers.

Op kwaliteit en service ligt bij ons de focus. We zijn altijd op zoek naar het mooiste en beste resultaat. Daarbij is het opnemen van de huidige staat van een pand van groot belang. Daaruit maken we op welk resultaat haalbaar is. Door de jaren heen hebben we een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn we trots op!

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte op. Wij helpen je graag!

Gerben

Al jong ben ik begonnen met schilderen. Zo mocht ik mijn vader helpen om het huis van mijn opa en oma te schilderen. Dat vond ik zo mooi om te doen! Toen besloot ik dat ik schilder wilde worden. Na de Mavo stroomde ik gelijk door naar het Deltion College in Zwolle waar ik de Schildersvakopleiding heb gevolgd. Deze heb ik met succes afgerond.

Daar deed ik de combinatie werken en leren. Eén dag school en heerlijk vier dagen werken. Helemaal mijn ding! In mijn vrije tijd pakte ik de schildersuurtjes die ik pakken kon. Mooi veel ervaring op doen, dat is wat ik wilde. Nadat ik klaar was met de opleiding ben ik bij een schildersbedrijf in Nieuwleusen aan de slag gegaan. De laatste jaren heb ik daar veel glaszetwerkzaamheden uitgevoerd en mij kunnen ontwikkelen als allround schilder.

In 2005 ben ik voor mezelf begonnen. Anita deed de administratie en ik kon me volop concentreren op het schilderwerk. Wat ik het mooiste van ons eigen bedrijf vind is de afwisseling, het contact met de klanten en het samenwerken met elkaar. Geen dag is hetzelfde! De laatste jaren hebben we een mooie groei doorgemaakt. Samen met een leuk en vakkundig team werken we aan mooie uitdagende projecten.  We delen de passie, kennis en ervaring en ik leer ook nog iedere dag bij.

Anita

Met veel plezier ga ik dagelijks aan het werk binnen ons bedrijf. Ik heb een administratieve opleiding gedaan en nadat ik mijn diploma heb gehaald ben ik gelijk aan het werk gegaan. Ruim 8 jaar heb ik gewerkt als filiaalleidster bij een drogisterij. Administratie bijhouden, verkoop in de winkel, voorraadbeheer en planningen maken behoorde tot de taken.  In die tijd begon Gerben ook voor zichzelf.

Toen onze jongens werden geboren heb ik naast de zorg voor hun verschillende parttime banen gehad. Daardoor veel ervaring opgedaan in diverse branches.

De laatste jaren ligt de focus op het schildersbedrijf en hebben we een mooie groei doorgemaakt. Ik volg cursussen en ga naar events om ons bedrijf en mezelf nog verder te ontwikkelen. Dat vind ik heel erg leuk en inspirerend om te doen!