Kleurrijk wonen

Binnenschilder, saus en behangwerk.

Droomhuis

Wat is het een fijne en warme plek geworden om te wonen. Onze klant heeft samen met Dorien De Woonprofessional een kleurplan gemaakt voor hun nieuwbouw woning. Op basis van dit plan konden Gerben en Alfred aan de slag.


Spuiten

De binnendeuren zijn gespoten in de kleur 9016. Een mooi resultaat samen met het zwarte deurbeslag. Daarnaast hebben we alle plafonds in de kleur RAL9010 gespoten. Lekker fris!


Behangen

Het grootste gedeelte van de wanden van deze woning zijn voorzien van renovlies. We hebben twee wanden, één in de keuken en één in de kamer voorzien van een mooi behang.


Sauzen

Alle wanden met renovlies behang hebben we een kleur gegeven. We hebben gekozen voor een afwasbare saus. Deze kun je streeploos aanbrengen en is ook ideaal schoon te maken.


Alle vertrekken behandeld

Wij hebben in deze woning alle vertrekken behandeld. Alle wanden van de woning zijn voorzien van renovlies en zijn gesausd in verschillende kleuren. Ze hebben een afwasbare saus gebruikt. Hier kun je het beste de eerste 6 weken niks aan doen en daarna kun je vlekken/vegen er met een vochtige doek afhalen. Lichtjes eroverheen gaan en dan zie je het niet weer. Ideaal! Het is een duurdere saus, maar kwalitatief heel goed!

Ook is er in diverse vertrekken door de bewoners zelf behang aangebracht. Prachtig!

Kijk naar de slaapkamers van de kinderen. Als kind droom je toch van zo’n slaapkamer.

De binnendeurkozijnen en deuren zijn gespoten.

“Elk vertrek zijn eigen stijl. Hier hebben we ons goed uit kunnen leven!”

Kan het jou ook niet snel te gek?! Wij adviseren je graag en leggen je als de wens er is in contact met de interieuradviseur die bij jouw wensen past.