Woonboerderij

Binnenschilder, saus en behangwerk.

Strak in de lak en saus!

Bij deze vrijstaande woning pakten we de wanden, kozijnen en het plafond aan van de kamer en de keuken.


Sauzen

Vervolgens zijn alle wanden gesausd met een afwasbare saus. Deze saus is kwalitatief heel erg goed en op lange termijn heb je er ook veel plezier van. Het is makkelijk schoon te maken zonder dat je dan plekken gaat zien. Ideaal ook voor in de keuken.


Behangen

Bij deze woning hebben de mannen over het stucwerk van de wanden een glad vliesbehang geplakt. Dit zorgt voor stevigheid en vangt scheuren in de muur op waardoor je dat niet weer ziet.


Spuiten

Het plafond en de deuren zijn (airless) gespoten. Als je deuren airless spuit verbruik je meer verf omdat er een dikkere laag op komt. Dit zorgt voor een mooi en strak resultaat.


Het totaalplaatje

Bij dit project kwam echt onze allround service van pas! Van behangen, sauzen, schilderen tot en met airless spuitwerk. Sam en Dion hebben deze klus mooi en strak opgeleverd.

Sam geeft aan: “Dit was een leerzame klus voor mij. En ik ben trots op wat we samen hebben opgeleverd en dat de bewoners tevreden en blij zijn met het eindresultaat!”

“De kleuren die zijn uitgezocht voor de wanden komen heel mooi uit. Vooral doordat de kozijnen, deuren en het plafond mooi licht zijn.

Wil jij ook je interieur een opfrisbeurt geven door je wanden eens te voorzien van een nieuwe frisse of warme kleur. Wij adviseren je graag!