Interieur en kleuradvies

Wij werken steeds meer samen met interieurstylisten uit de regio. Het in de arm nemen van een stylist kan een groot verschil maken op het gebied van kleur en sfeer. Wij raden wanneer gewenst, aan de hand van jullie wensen, de geschikte interieurstylist aan. Iemand die helemaal aansluit bij jullie smaak en wensen.

Kleuradvies

Het eerste kleuradvies doen wij zelf. Bij de eerste kennismaking met Gerben, bij jullie thuis, geeft hij wanneer hier behoefte aan is kleuradvies. Welke past goed bij de meubels, stijl van jullie huis, jullie smaak en de lichtinval in de desbetreffende ruimte. Allemaal factoren waar we rekening mee houden, willen we een goed advies kunnen geven.

Trends 2024

Qua kleuren en texturen staat 2024 in het teken van natuurlijke aardse tinten. Denk aan warm bruin, diepgroen en zachtblauw. Texturen zijn tastbaar en uitnodigend, met de nadruk op natuurlijke materialen zoals hout, steen en wol. Er is naast de aardse kleuren ook een nieuwe, opvallende trendkleur die volgend jaar binnen interieurs zal opkomen: het licht oranjeroze ‘apricot’.

Ben je ook zoekende naar welke kleur goed past bij jou huis en interieur? Stuur ons een mail of bel ons, wij adviseren je graag.