Hey jij! Gedreven allround schilder! 

Heb jij passie voor het schildersvak, dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij hebben leuke en mooie uitdagingen voor je klaarliggen. Toffe projecten in voornamelijk de particuliere markt met een grote diversiteit aan woningen. Zo sta je de ene dag nog karakteristieke plafonds in een unieke monumentale boerderij te sauzen, word je de volgende dag verwacht in een net opgeleverde 2-onder-1-kap woning. En staat er voor volgende week een van top tot teen te schilderen en sauzen gerenoveerde vrijstaande woning op de planning.

Je werkt in een team waarin je samen, maar ook af en toe alleen naar een project toe gaat. We bieden jou een fijne werkplek in een leuk, gezellig en gedreven team. Net als ons hele team werk ook jij straks met de nieuwste gereedschappen en de beste materialen. Dat werkt gewoon het prettigst en dit resulteert in het mooiste en meest duurzame eindresultaat. Daar staan en gaan we als team voor.

Wij kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Solliciteren en/of meer informatie?
Heb je vragen of maak je graag een afspraak voor een kennismaking? Bel Gerben 06 2221 9990, hij kijkt uit naar je belletje. Mail mag natuurlijk ook. Mail je motivatie en CV naar info@schildersbedrijfwesterman.nl