Vrijstaande woning

Binnenschilder, saus en behangwerk.

Een interieurplan en gaan!

We hebben bij deze nieuwbouwwoning alle vertrekken behandeld. Er lag een mooi interieurplan klaar van interieurstylist Jet Kragt Interieuradvies.


Spuiten

De binnendeuren zijn gespoten in de kleur 9016. Mooi met het zwarte deurbeslag. Daarnaast hebben we alle plafonds in de kleur RAL9010 gespoten. Lekker fris!


Behangen

Het grootste gedeelte van de wanden van deze woning zijn voorzien van renovlies. We hebben twee wanden, één in de keuken en één in de keuken voorzien van een posterbehang. En in de werkkamer hebben we één wand voorzien van een uniek grafisch behang.


Sauzen

Alle wanden met renovlies behang hebben we een kleur gegeven. Een basis kleur voor boven en beneden en een paar wanden zijn voorzien van een aansluitende roze kleur.


Afwasbare saus

We hebben op alle wanden een afwasbare saus gebruikt. Wij adviseren deze wanden 6 weken te laten zoals wij ze hebben opgeleverd. Na 6 weken kun je vlekken/vegen er met een vochtige doek afhalen.

Lichtjes eroverheen vegen en de vlekken en/of vegen zijn verdwenen. Ideaal! Het is een duurdere saus, maar kwalitatief dus heel goed. Mocht je de ruimte in je budget hebben, dan is dit een aanrader en je geld meer dan waard!

“Zo mooi te zien hoe alles tot leven komt. Van een tof interieuradviesvoorstel van Jet op papier naar dit moment, het moment dat we wonen in ons droomhuis en ons hier thuis voelen.”

Ga jij ook nieuw bouwen en ben je opzoek naar het juiste advies op het gebied van schilderwerk? Wij adviseren je graag en leggen je als de wens er is in contact met de interieuradviseur die bij jullie wensen past.