Home » Diensten » Schilderen

Binnen en buiten schilderwerk

Geïnspireerd door de vele woonprogramma’s trekken we massaal naar de bouwmarkt om materialen in te slaan en zelf enthousiast aan de slag te gaan. Maar wat als je eigenlijk helemaal geen tijd hebt. Of stiekem helemaal geen liefhebber bent van schilderen. Je hebt weken het huis op de kop staan en elk vrij uurtje besteed je aan het schilderwerk.

Wanneer je ons inschakelt wordt overlast tot het minimum beperkt en na iedere werkdag wordt de werkruimte opgeruimd achtergelaten. Alles snel klaar en meer tijd voor jezelf, heerlijk toch?!

Oplosmiddelarme verf

Een voordeel bij binnenschilderwerk is dat we tegenwoordig wettelijk verplicht zijn om bij binnenschilderwerk oplosmiddelarme verf te gebruiken. Dit is beter voor zowel jouw gezondheid als die van onze vakmensen. Er komen nauwelijks nog vluchtige stoffen vrij, zodat de lucht schoner blijft. Lange tijd in de verflucht zitten behoort dus tot het verleden!

 

 

Buitenschilderwerk, 

We beschikken over verschillende klimmaterialen en ook over een hoogwerker waardoor we op de lastigste plekken kunnen komen bij buitenschilderwerk. Goed onderhoud aan uw schilderwerk is belangrijk. Het geeft een mooi aangezicht aan uw woning en het zorgt voor een kostenbesparing op de lange termijn; kortom een waarde vermeerdering van uw woning.

Onze vakbekwame allround schilders beschikken over de juiste kennis van materialen. We passen de nieuwste verftechnieken voor binnen maar ook voor buiten toe bij klussen. Wat zorgt voor een zo mooi mogelijk resultaat.