Home » Diensten » Beglazing

Beglazing

Beglazing, hét vakgebied van Gerben. De laatste jaren dat hij bij een werkgever werkte heeft hij in allerlei woningen glas geplaatst. En dan kom je nog weleens voor wat uitdagingen te staan. Er is heel veel mogelijk en we kijken dan ook altijd naar het beste resultaat. Of het nu om oud of nieuw werk gaat.

Wij voeren zelf ook herstelwerkzaamheden uit en maken sponningen schoon. Het vervangen wij glas- en neuslatten behoort ook tot onze werkzaamheden.

Daarnaast hebben beschikken wij in onze eigen werkplaats over een glastafel waarop wij zelf enkelglas op maat snijden. We hebben altijd in onze werkplaats een voorraad nieuw enkelglas staan. Dus ben je snel iets nodig, dan kun je bij ons terecht.

Het plaatsen van isolerende beglazing is een must als je je woning wilt verduurzamen. Op dit moment kun je daarvoor nog subsidie krijgen. Anita en Gerben houden zich op de hoogte van de laatste ontwikkelen ook op het gebied van verduurzaming en subsidies. Wil je hier graag meer over weten, mail je vraag naar ons, wij staan je graag te woord.