Home » Diensten » Airless spuiten

Airless spuiten

Strak, streeploos, snel en voordelig. Wij hebben ons gespecialiseerd in het spuiten van plafonds, kozijnen, ramen, deuren, trappen en keukens.

Het spuiten van verf heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Ook Gerben en onze medewerkers hebben deze technieken onder de knie. We spuiten voornamelijk plafonds, kozijnen, ramen, deuren, trappen en keukens.

Altijd in ontwikkeling

Bij het spuiten van deuren gebruiken we een dikkere laag verf waardoor je een strak en streeploos resultaat krijgt. Daarnaast spuiten we ook heel veel keukens. Het materiaal van een keuken bestaat uit MDF. Daaroverheen zit een fineerlaag wat we verwijderen. Het MDF wat dan zichtbaar wordt, schuren we en vervolgens kunnen we gaan spuiten. Omdat er vezels uit het MDF vrijkomen wordt er tussen elke verflaag door geschuurd. Dit doen we om een zo strak en glad mogelijk resultaat te krijgen.

Dus ben je uitgekeken op de kleur van je keuken en is die verder nog helemaal goed dan is de optie om deze te laten spuiten zeker een goed idee. Weer als nieuw!

Nieuwsgierig? Mail of bel ons, wij komen vrijblijvend bij je langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Voor en...

Na! Een fris en strak eindresultaat.