Woonboerderij

Buitenschilderwerk woonboerderij en bijgebouwen te Vinkenbuurt.

Behandeld met de grootste zorgvuldigheid

De woonboerderij was voor het laatst geschilderd 14 jaar geleden en dat was ook wel te zien. Wij adviseren om de 2/3 jaar een bijwerkbeurt en dan om de 5/6 jaar de woning helemaal te schilderen.


Kleuradvies

We hebben voor deze woning een compleet kleuradvies gemaakt. We hebben gekozen voor de kleur creme en boerenzwart. Ook heeft de smetrand een andere kleur gekregen. Dit zorgt voor meer eenheid en rust.


Schilderen

Voordat we gaan schilderen wordt alles eerst grondig schoongemaakt, geschuurd, geplamuurd en gekit. Houtrot wordt verwijderd en de delen worden hersteld met een houtrotvuller. Daarna zetten we alle delen in de grondverf en vervolgens lakken we alles af.


Houtrot

Houtwerk behandelen wij met de grootste zorgvuldigheid. Bij twijfel worden de oude lagen verwijderd en opnieuw opgebouwd. Wij letten vooral op de omkanten van de draaiende delen, als deze niet goed behandeld worden, dan is houtrot zo ingetreden. Loszittende stopverfranden worden geheel uitgehakt en voor het opnieuw aanstoppen worden de glassponningen drooggemaakt en met een speciale hechtprimer voorbehandeld en opnieuw aangestopt.

 


“Zo mooi te zien hoe de kleuren bij elkaar staan. Van een kleuradvies naar dit resultaat”

Wil jij ook graag een kleurdvies voor de buitenkant van de woning? Neem dan contact met ons op, wij adviseren je graag.